STANJE S BODOVIMA:
Gryffindor: 5
bodova
Hufflepuff: 45
bodova
Ravenclaw: 35
bodova
Slytherin: 45
|
Novosti i obavijesti
|
Linkajte nas!
RPG mail: rpg@hpcharm.com
|
Promjene, (info; pitanja&odgovori)
| Matt Trace |
|

Astrumor

Group: Administrator
Member No.: 112

|
Dragi članovi, vjerne forumašice i forumaši!
Mojim povratkom uskoro na snagu stupaju i nove promjene, koje će, uz moj i vaš angažman, ojačati naš HpCharm RPG.
Neke od promjena spomenut ću odmah, krenuvši od najbanalnijih, pa do važnijih. Krenimo redom, to su:
1. Lagano osvježenje dizajna HpCharm RPG-a. Kao što i sami vidite, "radovi" na izmjenama su u tijeku, za sada su postavljene osnovne oznake (sličice) radi lakšeg snalaženja na forumu.
2. Izmjena neaktivnih ili nedovoljno aktivnih profesora. Dakle, apsolutno svi profesori i profesorice koje ne obavljaju svoje dužnosti uopće, ili ih pak zapostavljaju biti će zamijenjeni. Jedina moguća iznimka su profesori koji su kao članovi aktivni na svim ostalim sekcijama foruma, no nisu održavali sate zbog smanjenog interesa učenika. U tom slučaju, moguće su konzultacije oko nastavka obavljanja profesorskih dužnosti.
3. Organizacija rasporeda predavanja. Odmah po rješavanju 2. promjene biti će konstruiran fiksan i praktičan raspored predavanja za profesore, a time i učenike. Raspored će se popunjavati uz suradnju i dogovor s profesorima (budući da svi mi imamo i životne obveze poput škole, treninga, slobodnih aktivnosti i sl.).
4. Postavljanje jednog ili više novih moderatora (striktno prema potrebi), te određivanje jednog supermoderatora s ovlastima gotovo identičnim administratorskim. Jednom postavljeni moderator morat će redovito nadgledati forume nad kojima posjeduje ovlasti. Jednom postavljeni supermoderator dužan je nadgledati rad kolegi moderatora, te i sam obavljati moderatorske dužnosti ukoliko je potrebno.
5. Obnova pravilnika foruma. Neka pravila biti će izmijenjena, neka nadopunjena. Od njihove uspostave nadalje, svaki član dužan ih je poštovati, bez iznimki.
Navedene promjene su trenutno najatraktivnije i najbitnije, te će biti provedene u najkraćem mogućem roku. Sve vas molim za strpljenje, budući da potpuna renovacija ne može biti ostvarena u roku dva do tri dana, jer bi se tada radilo o površnom i klimavom poslu.
Sva pitanja vezana za promjene ostavljajte ovdje, no striktno je zabranjen spam i offtopic. Molio bih vas da pitanja budu sastavljena konstruktivno, odnosno da se iz vašeg pitanja razumije što želite reći. Ostala pitanja nevezana za ovu temu uputite mi na mail: matt@hpcharm.com ; jer se forumski sandučić za privatne poruke popuni prebrzo, te možda neću biti u mogućnosti primiti sve vaše upite.
Za sada, ovo su sve informacije koje vam trenutno mogu dati, no slobodni ste postaviti pitanja o detaljima, a ja ću se potruditi pronaći valjan odgovor na njih.
Pozdrav! :)
--------------------

Upite i nejasnoće šaljite na: matt@hpcharm.com
|
|
|
| James Potter |
|

Magus ekspert

Member No.: 11

|
Odsad ću biti aktivniji na svojim satovima.Čak dajem u obzir da će mi Shorty biti pomoćnik.Skrb za magična stvorenja ce se poceti normalno odrzavati.
--------------------
Roger Federer: Australian Open: W (2004,2006,2007)SF(2008);F(2209) Roland Garros: F (2006,2007,2008)w(2009) Wimbledon: W (2003,2004,2005,2006,2007)SF(2008)W(2009) U.S. Open: W (2004,2005,2006,2007,2008) Rafael Nadal: Australian Open: SF (2008)W(2009 Roland Garros: W (2005,2006,2007,2008)QF(2009) Wimbledon: W (2008)-(2009) U.S. Open: QF (2006),SF(2008)
|
|
|
| Triton |
|

Harry Potter

Member No.: 197

|
Čarobni napitci - Matija EmYnA - Čarolije zamjenski profesor[/color][/b] Matt Trace - profesor Preobrazbe Matt Trace - Aritmancija Patronum - Profesor Astronomije Neaktivan već duže vrijeme *** ??? ***
Pluton - Travarstvo Neaktivan već duže vrijeme *** ??? ***
James Potter - OOMS zamjena Shorty
James Potter - Skrb za magična stvorenja Proricanje slobodno Rune slobodno Povijest Magije slobodno Bezjačke studije slobodno Sati metloboja slobodno
Ukoliko se Patronum nejavi javljam se kao zamjena za njegovo profesorsko mjesto
--------------------
    'Cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams... An' here I go again on my own, goin' down the only road I've ever known, I was born to walk alone
|
|
|
| Triton |
|

Harry Potter

Member No.: 197

|
Popis profesora za novu školsku godinu. Kako vam je već poznato otvaraju se nova radna mjesta na trećoj godini. Ukoliko ima zainteresiranih molim da mi se jave. Hvala
Čarobni napici Samaell
Preobrazba
Povijest magije
Čarolije Jack Rawen
Astronomija Triton
Obrana od mračnih sila Shorty
Drevne rune Samaell
Bezjačke studije
Proricanje sudbine
Aritmancija
Skrb za magična stvorenja Denix
Travarstvo Aicha Marvolo Riddle
--------------------
    'Cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams... An' here I go again on my own, goin' down the only road I've ever known, I was born to walk alone
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
User Color Legend
Administrators |
Supermoderator
|
Moderators
|
Gryffindor |
Slytherin |
Hufflepuff |
Ravenclaw |
Školski duh
')