STANJE S BODOVIMA:
Gryffindor: 5
bodova
Hufflepuff: 45
bodova
Ravenclaw: 35
bodova
Slytherin: 45
|
Novosti i obavijesti
|
Linkajte nas!
RPG mail: rpg@hpcharm.com
|
Hogwarts Express
| Triton |
|

Harry Potter

Group: Administrator
Member No.: 197

|
"Molim?" Trtion ju pogleda te se opet namjesti tako da stavi noge na sjedalo ispred njega "Ma ak treba nagovorim ja ravnatelja da te stavi u Slyeve ... tam budeš dobrodošla... bar što se moje strane tiće"
--------------------
    'Cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams... An' here I go again on my own, goin' down the only road I've ever known, I was born to walk alone
|
|
|
| Triton |
|

Harry Potter

|
Trtion je zinio od šoka ... trebalo mu je neko vrijeme da dođe sebi... da posloži njezinu priču... da shvati gdje je... da ga prođe bijes
"Ona...ona...ona te uklela....N-E-M-O-G-U VJEROVATI" ovo zadnje protisne kroz zube stiščući grčevito šaku "Nije vrijedna... nije vrijedna nićega... Lejla... gdje je Tedy?"
--------------------
    'Cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams... An' here I go again on my own, goin' down the only road I've ever known, I was born to walk alone
|
|
|
| Triton |
|

Harry Potter

|
Triton je skoćio na noge i uhvatio se za glavu "On mi je kumće... zakleo sam se... nemogu ga, nemogu ga ostavit.... što da radim?" uzšetao se kupeom "Trebao sam doćio odmah za tobom... koji mamlaz" ponovo sjedne do nje te stavi ruke u dlanove "On mi je obitelj... ti si mi obitelj... vi ste mi jedina.... nemogu vjerovat da sam samo ostavio to postrani. Oprosti"
--------------------
|
|
|
| Triton |
|

Harry Potter

|
Triton je neko vrijeme samo promatrao promjenu krajolika kroz proszor "Mandy je neka zamišljena... nešto se događa.. ali ne znam što, Ninu nisam vidjeo cijelo ljeto,ali je ok ... nikad ju nisam vidjeo sretnijom... Maja je imala neku frku sa onim Stefanom... ne znam detalje... Fleur joj je velika podrška u tome... a Sasuke" pogleda ju te duboko udahne "Sasuke kao Sasuke"
--------------------
|
|
|
| Denix |
|

Mali vještac

Group: Slytherin
Member No.: 457

|
Denix je jedva cekao da dode u Hogwarts. Usao je u slobodan kupe. Citao je povijest Hogwartsa ( :P vise od 15)
--------------------
Denix Tsu'Tey Slytherin 1. godina
Rubeus Hagrid Član Reda Feniksa Lovočuvar u Hogwartsu Profesor Skrbi za magična stvorenja
|
|
|
| Samaell |
|

Suradnik aurorskog odreda

Group: Ravenclaw
Member No.: 52

|
Tim je hodao po vlaku tražeći slobodan kupe dok ga nije našao. Stavio je kovčeg na pod pokraj sebe te je počeo maziti mačku koja je zaspala na njegovom krilu.
--------------------
Učenik Tim Prewett, Ravenclaw, 3. godina, Prefekt Ravenclawa, Punopravni čan Reda Feniksa, 12 1/2 inča, bršljan, dlaka jednoroga
Profesor 1. Tyron Nomis, Profesor Čarobnih napitaka, Bivši smrtonoša, 11 2/3 inča, trešnja, dlaka jednoroga
Profesor 2. Jonah Walker, Profesor Drevnih Runa i Auror, Punopravni čan Reda Feniksa, 6 1/2 inča, palisander, zmajevo srčano vlakno
Mračni Čarobnjak Voldemort, vođa Smrtonoša, Mračni Čarobnjak, 13 1/2 inča, tisovina, pero feniksa
|
|
|
| Shorty |
|

Voldemort

Member No.: 281

|
*** Nakon-Nekog-Vremena *** (Doslovce :xd:)
Bila je to još jedna oblačna Subota ... Nije bilo ni 2 sata a krajolik se opet zamračio ... To nije bila nova pojava, dani su bivali sve kraći, a noći sve duže i usamljenije. Priče o nestalim ljudima i izgubljenim predmetima postale su svakidašnje novosti.
Vrhovi borova uzdizali su se visoko ... Djelovali su kao da dodiru nebo ... Mračno nebo kroz koje Sunce žarko pokušava baciti Zrake da obasja zemlju.
Sasuke je uhvatio kasni vlak za Hogwarts ... Nije bilo gotovo nikoga u njemu. Hogwarts Express vozio je 7 ljudi ... Sasuke je prepoznao da su 2 od tih ljudi isto učenici u Hogwartsu ... Bio je to mladi Tom s 5 godine iz Doma Ravenclowa, i Susan s 4 godine iz Gryffindora.
Sasuke je pretpostavio da su ostali ljudi možda novi profesori ... Mlada žena ... Visoka, duge plave kose...te stari prosjedi čovjek s smješnim naočalama i starim koferom, i naravno gospođa s kolicima punim slasticama i strojovođa.
Sasuke je zamišljno gledao kroz prozor, dok je u krilo držao najnovije izdanje Dnevnog Proroka. Na slici su se micale slike odbjeglog smrtnoše za kojega je pisalo da je pobio preko 50 bezjaka u jednoj noći ...
... Dan je prolazio, te se počela spuštati noć ... Tama je prekrila dolinu i jedino što je bilo vidljvo su bila svijetla iz maloga sela Hogsmeda ... Što je značilo da će se uskoro vratiti i svojim prijateljima. Sjećanja na prošlost izazvala su velika uzbuđenja u njemu. Konačno će opet vidjeti Laylu, Tritona i ostale njegove prijatelje.
Vlak je stao na peron u Hogsmedu. Ulične lampe obasjavale su ulice i sat koji je upravo pokazivao da je 22.17 h... Peron je bio prazan. Svih 5 putnika izašlo je van i uputilo se prema praznim kočijama koje su stajala na kraju perivoja. Sasuke je polagano krenuo prema kočiji sljedeći visoku ženu duge plave kose. Nije moga da ne osjeti njen parfem ... Podsjećao ga je na miris ruža ... I to cijelo polje ruža.
Aroma ga je natjerala da zaborvai na sirovu hladnoću u zraku. Njegovo putovanje konačno ga je dovelo nazad u njegov dom. Zakoračio je u kočiju koja je nehotice odmah krenula čim su se vrata zatvorila. Vožnja je bila lagana, spora ... Ali svakim pređenim metrom svijetla Hogwartsa su bila sve bliža i sjajnija ...
--------------------
Sasuke Uchiha 3. Godina / Hufflepuff PrefektProf. Alastor Moody Obrana Od Mračnih Sila Starješina Doma Salzara Slytherina| QUOTE | | "... There are plenty of things I hate, but I don't see that it matters, considering there is almost nothing I do like. It seems pointless to talk about "Dreams"..... That's just a word... But what I do have is determination! ..." |
|
|
|
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
User Color Legend
Administrators |
Supermoderator
|
Moderators
|
Gryffindor |
Slytherin |
Hufflepuff |
Ravenclaw |
Školski duh
')