STANJE S BODOVIMA:

Gryffindor: 5 bodova
Hufflepuff: 45 bodova
Ravenclaw: 35 bodova
Slytherin: 45

Novosti i obavijesti

-->Ovih smo dana lagano uredili forum i sve je spremno za novi pocetak.Novi clanovi,dobrodošli ste na ovaj forum.Ispunite pitanja šešira za razvrstavanje i bit cete svrstani u dom.

Linkajte nas!

Image Hosted by ImageShack.us

RPG mail: rpg@hpcharm.com

Pages: (2) 1 [2]  ( Go to first unread post )

Hogwarts Express
Triton
Posted: Aug 28 2008, 07:13 PM

Harry Potter
*

Group: Administrator
Member No.: 197

"Molim?" Trtion ju pogleda te se opet namjesti tako da stavi noge na sjedalo ispred njega "Ma ak treba nagovorim ja ravnatelja da te stavi u Slyeve ... tam budeš dobrodošla... bar što se moje strane tiće"

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

'Cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams...
An' here I go again on my own, goin' down the only road I've ever known,
I was born to walk alone
Lejla
Posted: Aug 28 2008, 07:26 PM

Zavšio školu

Group: Hufflepuff
Member No.: 93

Layla se nasmijala...

"Sto?..Ko bi me prije stigao bijesni Slyijevi ili još bjesniji Huffovi.." doboko je udahnula...Trebala je to podijeliti s nekim...
Ispricala je Tritonu sve sto se desilo u kuci Lestrangeovih (tamo imaš post :P )

--------------------
Layla Lestrange, 2. godina, Hufflepuff...
Somehow she has got everybody fooled *
Triton
Posted: Aug 28 2008, 07:35 PM

Harry Potter
*

Trtion je zinio od šoka ... trebalo mu je neko vrijeme da dođe sebi... da posloži njezinu priču... da shvati gdje je... da ga prođe bijes

"Ona...ona...ona te uklela....N-E-M-O-G-U VJEROVATI" ovo zadnje protisne kroz zube stiščući grčevito šaku "Nije vrijedna... nije vrijedna nićega... Lejla... gdje je Tedy?"

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

I was born to walk alone
Lejla
Posted: Aug 28 2008, 07:40 PM

Zavšio školu

"On..On je..Pa ostao..." rekla je tiho.

"Ja..Sve se to dogodilo tako brzo, sve...Još uvijek mi nije jasno..
On je ostao..Ali sad je tata tu, on ce ga paziti..Bit ce sve uredu, valjda..Mora biti.." rekla je nervozno..
Kao da se pokušavala opravdati, bilo joj je tako krivo što je ostavila brata u Bellinim rukama...

--------------------
Triton
Posted: Aug 28 2008, 07:43 PM

Harry Potter
*

Triton je skoćio na noge i uhvatio se za glavu "On mi je kumće... zakleo sam se... nemogu ga, nemogu ga ostavit.... što da radim?"
uzšetao se kupeom "Trebao sam doćio odmah za tobom... koji mamlaz" ponovo sjedne do nje te stavi ruke u dlanove "On mi je obitelj... ti si mi obitelj... vi ste mi jedina.... nemogu vjerovat da sam samo ostavio to postrani. Oprosti"

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

I was born to walk alone
Lejla
Posted: Aug 29 2008, 01:58 PM

Zavšio školu

"Gledaj....Mi tu više ništa ne možemo uraditi...
Tebi je jednako opasno vratiti se u tu kucu kao i meni..Zato ne želim da riskiraš...Ne trebaju ti nove nevolje zar ne?..A Teddy..Ma bit ce on dobro..Barem dok trenutka dok ne bude morao birati..." rekla je tiho..
.... "A što je sa ostalima?..Mandy, Fleur,Maja, Sasuke, Nina??" upitala je da promijeni temu

--------------------
Triton
Posted: Aug 29 2008, 06:56 PM

Harry Potter
*

Triton je neko vrijeme samo promatrao promjenu krajolika kroz proszor
"Mandy je neka zamišljena... nešto se događa.. ali ne znam što, Ninu nisam vidjeo cijelo ljeto,ali je ok ... nikad ju nisam vidjeo sretnijom... Maja je imala neku frku sa onim Stefanom... ne znam detalje... Fleur joj je velika podrška u tome... a Sasuke" pogleda ju te duboko udahne
"Sasuke kao Sasuke"

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

I was born to walk alone
Lejla
Posted: Aug 30 2008, 01:12 PM

Zavšio školu

"Da..Nedostajaliste mi..Svi.." rekla je Layla.
Nastavili su pricati dok se krajolik mijenjao i dok su se bližili Hogwartsu...Nakon sat vremena, vlak se zaustavio...Stigli su na stanicu u Hogsmeade...

--------------------
Shorty
Posted: Aug 30 2008, 04:08 PM

Voldemort

Member No.: 281

Sasukej je izašao iy vlaka ... Na sebi je nosio novu pelerinu
koju je kupio u Zakutnoj ulici sa Fleur i Tritonom ...
"A lijepo je biti Doma ..."
Rekao je zadovolno dok su ga u sljedećem trenutku preklile pare ...
Sasuke se malo iskašljao od dimne zavijese koja ga je prekrila no zatim je krenuo prema prcoj kočiji u kojoj je bila grupica Gryffindorki
Sasuke se blago osmjehnuo i ušao u kočiju

--------------------
user posted image
Sasuke Uchiha
3. Godina / Hufflepuff
Prefekt

Prof. Alastor Moody
Obrana Od Mračnih Sila
Starješina Doma Salzara Slytherina

"... There are plenty of things I hate, but I don't see that it matters, considering there is almost nothing I do like. It seems pointless to talk about "Dreams"..... That's just a word... But what I do have is determination! ..."
EmYnA
Posted: Aug 23 2009, 09:00 PM

Magus

Member No.: 129

Emina udje u HE i jedva ugura kofere u nj te sjede u zasebna sjedišta te je cijeli put proputovala sa dosadnim glasovima njene majke, oca, i brata u glavi da se pazi u Hogwartsu jer je to jedno od opasnijih mjesta u Carobnjackom svijetu, u ovom trenutku.I sama je znala da i oni znaju da ona misli da joj je to drugi dom i da se nema cega bojati tamo dok je ponosna molfoy-ica.

** nnv **

Emina izadje na peronu i zaputi se na otok gdje ce za par dana poceti mucenje s dosadnom nastavom ..

--------------------
user posted image
Emina Malfoy, Hufflepuff, III godina
Prof. Ashley Tisdale, Preobrazba, Starjesina Hufflepuffa

.. Dont gain the world and lose your soul. Wisdom is better than silver or gold .. - Bob Marley
Denix
Posted: Aug 23 2009, 10:19 PM

Mali vještac

Group: Slytherin
Member No.: 457

Denix je jedva cekao da dode u Hogwarts. Usao je u slobodan kupe. Citao je povijest Hogwartsa ( :P vise od 15)

--------------------
Denix Tsu'Tey
Slytherin
1. godina

Rubeus Hagrid
Član Reda Feniksa
Lovočuvar u Hogwartsu
Profesor Skrbi za magična stvorenja
Samaell
Posted: Aug 27 2009, 09:51 AM

Suradnik aurorskog odreda

Group: Ravenclaw
Member No.: 52

Tim je hodao po vlaku tražeći slobodan kupe dok ga nije našao. Stavio je kovčeg na pod pokraj sebe te je počeo maziti mačku koja je zaspala na njegovom krilu.

--------------------
Učenik
Tim Prewett, Ravenclaw, 3. godina, Prefekt Ravenclawa, Punopravni čan Reda Feniksa, 12 1/2 inča, bršljan, dlaka jednoroga

Profesor 1.
Tyron Nomis, Profesor Čarobnih napitaka, Bivši smrtonoša, 11 2/3 inča, trešnja, dlaka jednoroga

Profesor 2.
Jonah Walker, Profesor Drevnih Runa i Auror, Punopravni čan Reda Feniksa, 6 1/2 inča, palisander, zmajevo srčano vlakno

Mračni Čarobnjak
Voldemort, vođa Smrtonoša, Mračni Čarobnjak, 13 1/2 inča, tisovina, pero feniksa
Shorty
Posted: Sep 16 2009, 09:18 AM

Voldemort

Member No.: 281

*** Nakon-Nekog-Vremena *** (Doslovce :xd:)

Bila je to još jedna oblačna Subota ... Nije bilo ni 2 sata a krajolik se opet zamračio ... To nije bila nova pojava, dani su bivali sve kraći, a noći sve duže i usamljenije. Priče o nestalim ljudima i izgubljenim predmetima postale su svakidašnje novosti.

Vrhovi borova uzdizali su se visoko ... Djelovali su kao da dodiru nebo ...
Mračno nebo kroz koje Sunce žarko pokušava baciti Zrake da obasja zemlju.

Sasuke je uhvatio kasni vlak za Hogwarts ... Nije bilo gotovo nikoga u njemu. Hogwarts Express vozio je 7 ljudi ... Sasuke je prepoznao da su 2 od tih ljudi isto učenici u Hogwartsu ... Bio je to mladi Tom s 5 godine iz Doma Ravenclowa, i Susan s 4 godine iz Gryffindora.

Sasuke je pretpostavio da su ostali ljudi možda novi profesori ... Mlada žena ... Visoka, duge plave kose...te stari prosjedi čovjek s smješnim naočalama i starim koferom, i naravno gospođa s kolicima punim slasticama i strojovođa.

Sasuke je zamišljno gledao kroz prozor, dok je u krilo držao najnovije izdanje Dnevnog Proroka. Na slici su se micale slike odbjeglog smrtnoše za kojega je pisalo da je pobio preko 50 bezjaka u jednoj noći ...

... Dan je prolazio, te se počela spuštati noć ... Tama je prekrila dolinu i jedino što je bilo vidljvo su bila svijetla iz maloga sela Hogsmeda ...
Što je značilo da će se uskoro vratiti i svojim prijateljima.
Sjećanja na prošlost izazvala su velika uzbuđenja u njemu.
Konačno će opet vidjeti Laylu, Tritona i ostale njegove prijatelje.

Vlak je stao na peron u Hogsmedu. Ulične lampe obasjavale su ulice i sat koji je upravo pokazivao da je 22.17 h... Peron je bio prazan.
Svih 5 putnika izašlo je van i uputilo se prema praznim kočijama koje su stajala na kraju perivoja. Sasuke je polagano krenuo prema kočiji sljedeći visoku ženu duge plave kose. Nije moga da ne osjeti njen parfem ... Podsjećao ga je na miris ruža ... I to cijelo polje ruža.

Aroma ga je natjerala da zaborvai na sirovu hladnoću u zraku. Njegovo putovanje konačno ga je dovelo nazad u njegov dom. Zakoračio je u kočiju koja je nehotice odmah krenula čim su se vrata zatvorila.
Vožnja je bila lagana, spora ... Ali svakim pređenim metrom svijetla Hogwartsa su bila sve bliža i sjajnija ...

--------------------
user posted image
Sasuke Uchiha
3. Godina / Hufflepuff
Prefekt

Prof. Alastor Moody
Obrana Od Mračnih Sila
Starješina Doma Salzara Slytherina

"... There are plenty of things I hate, but I don't see that it matters, considering there is almost nothing I do like. It seems pointless to talk about "Dreams"..... That's just a word... But what I do have is determination! ..."
Trixie
Posted: Sep 22 2009, 04:53 PM

Suradnik aurorskog odreda

Group: Moderator
Member No.: 34

Nakon Nekog Vremena (( zapravo nakon puuuuno vremena :P))

Mrak. Kroz prozore se samo bijelio mjesec i obasjavao graciozne borove i jele. Pokoja sova ili šišmiš prošao bi negdje među krošnjom. Mjesec je bio skoro pa pun i Lavander je samo umorno udahnula gledajuci ga. Kao da joj je bilo prihvatiti živjeti s njime. Kako li je smao bio veličanstven.

~Neznam kako će to funkcionirati...mislim istina to je samo jedan dan u mjesecu. Mogu ja to, pa pobogu vec gotovo godinu dana mi ide odlično~ razmišljala je mičući crveni pramen kose s bijelog lica.

Otvorila je svoju knjizicu zlatnog uveza i presla pogledom preko stranice gotičkog pisma ukrašenim zlatnim pletivom po rubovima stranica. Obožavala je tu malu čudesnu knjižicu. Morala ju je jako čuvati i čuvala ju je svih ovih godina.

~Kad se samo sjetim Tritona koliko je se htio domoći...~ razmišljala je i blagi osmijeh pojavio se na njenom hladnom licu.

Kolica sa slasticama prošla su pored vagona. Lavander se začudila što ovako kasno još prolaze po vlaku. Čeznutljivo je pogledala prema hodniku i sjetila se svih onih slastica u kojima se ubijala na putu za Hogwarts. Koliko je samo čokoladnih žaba nestalo ispod prašnjavih sjedala vagona. Opet se nasmiješila i naslonila vrativši pogled na knjigu.

Najednom Lavander je instinktivno suzila oči i načulila uši. Osijetila je neobičnu vibraciju i zatim napokon zvuk nekakvog šuškanja ispred vrata vagona.

"Tko je to?" zarežala je ne mičući se. Tišina. Samo sove, šišmiši i vjetar. Još je neko vrijeme osluškivala uvjerivši se da zasigurno nema nikog ispred vrata. Osjetila bi to. Posvetila se opet svojoj knjizi.

Napokon je osijetila usporavanje vlaka te zadovoljno zatvorila knjigu označivši prvo gdje je stala, pramenom crne kose. Stegnula je pelerinu oko vrata te se osvrnula oko sebe. Knjigu je spremila pod okrilje pelerine i podignula ogromni kofer, te oprezno no samozadovoljno krenula iz vlaka.

--------------------
~Lavander Brown~

Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Desire me without inhibitions.

user posted image

Pages: (2) 1 [2] 

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.6043 seconds | Archive
User Color Legend
Administrators | Supermoderator | Moderators | Gryffindor | Slytherin | Hufflepuff | Ravenclaw | Školski duh

* FIRST CROATIAN HARRY POTTER RPG *
Part of hpcharm.com
Luka x owner, HpCharm & RPG administrator
Krum x owner, RPG administrator