STANJE S BODOVIMA:

Gryffindor: 5 bodova
Hufflepuff: 45 bodova
Ravenclaw: 35 bodova
Slytherin: 45

Novosti i obavijesti

-->Ovih smo dana lagano uredili forum i sve je spremno za novi pocetak.Novi clanovi,dobrodošli ste na ovaj forum.Ispunite pitanja šešira za razvrstavanje i bit cete svrstani u dom.

Linkajte nas!

Image Hosted by ImageShack.us

RPG mail: rpg@hpcharm.com

Pages: (92) « First ... 90 91 [92]  ( Go to first unread post )

Čitaonica, Za one koji žele čitati u knjižnici
Triton
Posted: Oct 19 2009, 06:24 PM

Harry Potter
*

Group: Administrator
Member No.: 197

"Nikada ne vjeruj smjernicama koje su ti točno pred nosem i totalno očite. Jer zbog takvih smjernica ne vidiš put. Ali ako sam tražiš put i sam praviš smjernice uočiš misteriozne detalje. E to je prava stvar" Triton se bolno osmjehnuo te naslonio na stolicu

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

'Cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams...
An' here I go again on my own, goin' down the only road I've ever known,
I was born to walk alone
Shorty
Posted: Oct 19 2009, 06:27 PM

Voldemort

Member No.: 281

"Ima tko smjernice do domske jer sam ja zaboravio di se nalazi ..." Sasuke umorno zjevne te mu glava klizne s ruke ...

Nije ni shvatio koliko je zapravo umoran. Već je bilo 23 sati.
Svijeće su se počele prigušavati što je moglo značiti samo jedna stvar

--------------------
user posted image
Sasuke Uchiha
3. Godina / Hufflepuff
Prefekt

Prof. Alastor Moody
Obrana Od Mračnih Sila
Starješina Doma Salzara Slytherina

"... There are plenty of things I hate, but I don't see that it matters, considering there is almost nothing I do like. It seems pointless to talk about "Dreams"..... That's just a word... But what I do have is determination! ..."
Triton
Posted: Oct 19 2009, 06:37 PM

Harry Potter
*

Triton je spremio knjigu u torbu te se ustao. "Mogu te ja otpratiti. Ionako idem kući sada. Ubijaju me uspomene ovdje" te krene prema izlazu

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

I was born to walk alone
Shorty
Posted: Oct 19 2009, 08:08 PM

Voldemort

"Kući? ... S kojom namjerom .. Ako nije tajna?" Upita Sasuke dok je ustao i počeo spremati stvari u torbu.

--------------------
user posted image
Sasuke Uchiha
3. Godina / Hufflepuff
Prefekt

Prof. Alastor Moody
Obrana Od Mračnih Sila

"... There are plenty of things I hate, but I don't see that it matters, considering there is almost nothing I do like. It seems pointless to talk about "Dreams"..... That's just a word... But what I do have is determination! ..."
Triton
Posted: Oct 19 2009, 09:28 PM

Harry Potter
*

Triton zastane te pogleda Sasukea. Bolno je uzdahnu te promuklim glasom nastavio "Aicha je napustila Hogwarts. Gadno smo se posvađali...mislim da se nikada neće vratiti. Previše mi nedostaje,a tu me sve podsjeća na nju" pognuo je glavu te slegnuo ramenima "Idem sada i prenoćit ću tamo. Vjerujem da ću se sutra tokom dana vratiti" blago se osmjehnuo te podigao pogled "Poručila ti je da te voli. Vjeruj mi sigurno joj je žao što se nije prpisno oprostila od tebe" stavio je ruku na Saukeovo rame "Sigurno me nije htjela negdje u hodnicima sresti. Ne krivi nju, zaista sam bio budala. A to...što te voli sada neću propitkivati u kojoj mjeri i na koji načit. To neka ostane vaša stvar" okrenio se ponovo te bržim korakom krenio dalje. Dubljim i hladnijim glasom ga je pitao "No ... idemo li do tvoje domske ili što?"

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

I was born to walk alone
Shorty
Posted: Oct 19 2009, 09:37 PM

Voldemort

Sasuke se šokirao ... ~Otišla ... Zašto ... Radi čega ... I Ona ga voli ... Mislio si je da su prijatelji ... Ali nije znao da ga voli ...~ Tisuću pitanja mu je prošlo glavom ... No Sasuke je znao koji je pravi put ...

"Mislim da ja nisam taj koji treba pratnju lega ..." Reče Sasuke te položi ruku na njegovo radnje.
Uzeo je ruksak i prebacio ruku preko njegova ramena.

"Pa onda... Nadam se da češ uspjeti razmisliti o svemu tome ... Nemoj zaboraviti da ti je i ovo djelomice dom" Rekao je Sasuke koji je ustvari rastužen Aichinim odlaskom ... Ali mislio si je u glavi kako sada nije pametno razmišljati o tome.
Misli su mu odmicale dok je dvojac krenuo svojim putem

This post has been edited by Shorty on Oct 19 2009, 09:46 PM

--------------------
user posted image
Sasuke Uchiha
3. Godina / Hufflepuff
Prefekt

Prof. Alastor Moody
Obrana Od Mračnih Sila

Pages: (92) « First ... 90 91 [92] 

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.3876 seconds | Archive
User Color Legend
Administrators | Supermoderator | Moderators | Gryffindor | Slytherin | Hufflepuff | Ravenclaw | Školski duh

* FIRST CROATIAN HARRY POTTER RPG *
Part of hpcharm.com
Luka x owner, HpCharm & RPG administrator
Krum x owner, RPG administrator